Waxing Experience at Summer Waxing Cabana

Waxing.

10 tahun lalu kalau denger kata waxing koq kayaknya tabu dan saya pun mengenal waxing baru setelah menikah… itu pun karena kesadaran mau memanjakan suami    🙂

Sebelum kenal waxing, saya temenan akrab banget sama pisau cukur yang tentunya bikin pori pori kulit saya membesar dan rambut yang kembali tumbuh menjadi kasar.

Begitu kenal waxing, saya jadi langganan ke salon waxing setiap beberapa bulan sekali. Saya pernah juga ngalamin kejadian ga enak di salon, karena wax terlalu panas, kulit saya jadi iritasi… jadi sekarang saya agak pemilih nih sama salon waxing, saya selalu berusaha cari salon waxing yang bersih dan higienis. Karena pengalaman yang ga enak itu, saya sampai beli perlengkapan waxing  supaya bisa perawatan sendiri    🙂

Sampai akhirnya beberapa waktu lalu saya nyobain treatment di salon waxing baru namanya SUMMER WAXING CABANA

dsc_0496

Pas masuk kedalam SUMMER WAXING CABANA, berasa kayak lagi berada di rumah pinggir pantai deh…. saya suka dengan interior-nya   🙂

dsc_0497

dsc_0500

20160907_143748

Penampakan ruang perawatannya bersih dan nyaman banget dan saya sempet ketiduran saat treatment yang artinya SUMMER WAXING CABANA one of recommended  waxing treatment for anyone who want to pampered themshelves  🙂

20160907_133638

20160907_133718

Dari segi harga, SUMMER WAXING CABANA menawarkan  treatment mulai dari harga Rp30.000  and you can get 10% off if you bring your girlfriend until the end of November 2016.

So, what are you waiting for? Hurry up!

SUMMER WAXING CABANA

Supermal Karawaci FF #50 Top Floor (next to Lollipop’s)

Ph. 021 5466437 or 081298839950

 

Honey, you makes my skin smooth!

Girls, do you sometimes feel that you don’t have much time to go for a waxing on your daily routines? I Do!

As a beauty enthusiast, I often go to salon for waxing, but sometimes going for waxing is time consumables 🙂

Not to mention waxing salon that not using good product, too hot sugar wax and makes your skin irritated 😦

I have been searching for wax treatment that can be done at home but can’t find one, until I found Sugarpot 🙂

IMG_6296

Sugarpot makes waxing easier anytime anywhere and save your valuable time! 🙂

Let’s review Sugarpot!

PACKAGING

Sugarpot Wax comes in 250grams plastic jar that not easily broken.  Now, Sugarpot Wax available in salon size, 1.250 grams.

VARIANT

Sugarpot Wax have four variant sugar wax such as Honey, Matcha, Chocolate, Strawberry.  Each product has its own uniqueness but one thing for sure that Sugarpot Wax makes you hairless! Not only sugar wax, they provide strips and spatulas, soothing mist after waxing and scrub too 🙂

PRICE

Affordable! I bought Sugarpot Wax Pure Honey Sugar Kit for the first time on February 2015 and I still have half jar to use. What a good deal compared to goint to waxing salon every month that can cost you IDR50K 🙂

With price around IDR80K-IDR85K (not include delivery cost) you will received:

  • 250gr sugar wax
  • 2 spatulas
  • 12 washable strips
  • manual instruction

 IMG_6297

HOW TO USE

Sugarpot Wax can be used directly without heaten but I prefer to be heaten so it will not too sticky. I take some amount of the sugar wax and put it in a glass or bowl. After that I soak glass or bowl in boiled or warm water, Sugarpot Wax ready to use!

RESULT

Sugarpot Wax really lifts away unwanted hair from root and leaves my skin smooth and moisturized. No more irritated skin!

Thank you Sugarpot! Definately will re-purchase other variant 🙂

So, girls… don’t you wanna try Sugarpot Wax and #behairlessbefree ?

– HoneyJT –